Nieuwe suggesties
Suggesties
Voorgerecht
Cheasy meatballs met smoked BBQ-saus.
€14.50
Biertip: Straffe Hendrik tripel
Wijntip bij het vlees: Vel’uveyra Menia, Ronsel do Sil: Een Rode wijn uit Ribeira Sacra, Galicië, Spanje. Gemaakt van Mencia. Bij deze wijn wordt rood fruit 62 keer genoemd (kers, aardbei, framboos). Past perfect bij wild of rood vlees.
Traag gegaard buikspek met een crème van doperwtjes.
€14.90
Biertip: Martha Brown eyes
Wijntip: Luccarelli Campo Marina Primitivo-Merlot 2020
Hoofdgerecht
Gegrilde lamstournedos van Iberico, knolseldergratin, jonge wortel, groene gegrilde asperges, zoete aardappelpuree en een lamsjus
€29.50
Wijntip bij het vlees:
Vel’uveyra Menia, Ronsel do Sil: Een Rode wijn uit Ribeira Sacra, Galicië, Spanje. Gemaakt van Mencia. Bij deze wijn wordt rood fruit 62 keer genoemd (kers, aardbei, framboos). Past perfect bij wild of rood vlees.
Biertip bij het vlees:
Straffe Hendrik van't vat
Dutch Yellowtail Kinfishfilet, gegrilde paksoi en venkel, gemarineerde venkel, linguini en kreeftensaus
€29,90
Wijntip bij de vis:
Semelie: Witte, gulle wijn. Gemaakt van typische Griekse variëteiten. Moschofilero en een beetje Rhoditis.
Biertip bij de vis:
Elite Tripel: blond bier uit Peer. Gemaakt door enkele vrienden. Een mooie schuimkraag en een kruidig bloemenaroma. De lichtbittere toets blijft even op de tong glooien.
Dessert
Crème Brulée met chocolade
€9,50
Nieuwe koffie: Latté Caramel
Proef nu ook onze specials klaargemaakt op onze Yakinuki Grill!